Bij een kop Idea Coffee ontstaan vaak de mooiste ideeën. Niet omdat Idea Coffee bijzondere ingrediënten bevat, maar omdat Idea Coffee uitnodigt tot sociale interactie en je even je gedachten laat verzetten. Die koppeling tussen koffie en ideeën heeft Circuit concreet gemaakt in een ‘hands on’ creatieve workshop: ‘Idea Coffee Live’.

Creativiteit is onze core business. Maar daarmee verwerven we natuurlijk niet het alleenrecht op creativiteit. Sterker nog, we juichen het alleen maar toe als mensen hun creatieve vermogens aanspreken om tot (betere) ideeën te komen. ‘Idea Coffee Live’ helpt daarbij. Al meer dan vijftien jaar leert onze inspirerende workshop tal van professionals om hun creatieve capaciteiten beter te benutten.

I
n een korte voorstelronde maakt u kennis met uw tafelgenoten. Aansluitend gaan we kort in op het belang en de theorie van het creatief denken. Vervolgens gaan we als groep aan de slag. Met behulp van creatieve technieken leert u op een andere manier met probleemstellingen om te gaan. Deze methode leidt steevast tot verrassende en direct toepasbare uitkomsten en hiermee helpen we maatschappelijke doelen aan goede ideeën.