The Ethiopia Xperience (TEX). Een reisbureau dat zich exclusief richt op de meest veelbelovende reisbestemming in Afrika: Ethiopië. Met zijn rijke cultuur en natuur is het land een fascinerende vakantiebestemming. Bovendien is Ethiopië ook steeds meer in trek bij zakenreizigers en als bestemming voor projectreizen.

Ethiopië-specialist
TEX kent het land als weinig anderen in Nederland en beschikt over een uitstekend lokaal netwerk. Daardoor kunnen wij elk type reiziger op zijn wenken bedienen. Het bevorderen van de lokale ontwikkeling is daarbij een belangrijke doelstelling. Vandaar dat wij bij voorkeur samenwerken met lokale, kleinschalige ondernemingen en organisaties. Zo dragen wij bij aan het creëren van een duurzame inkomensstroom voor lokale partijen.

Een fascinerende vakantiebestemming
Ethiopië is het enige land in Afrika dat nooit is gekoloniseerd. Het land heeft een eeuwenoude cultuur en herbergt vele bijzondere kunstschatten en monumenten. Het op vele plaatsen aangename klimaat en de indrukwekkende natuur dragen evenzeer bij aan een authentieke en onvergetelijke reiservaring. Belangrijk is ook dat Ethiopië een veilige bestemming is waarvoor geen reisbeperkingen gelden.

Partner voor project- en vakantiereizen
TEX werpt zich op als partner voor organisaties die interesse hebben in het opzetten van of deelnemen aan educatieve, maatschappelijke of zakelijke projecten in Ethiopië. Daarnaast bemiddelen we tussen onze lokale partners en andere reisorganisaties die Ethiopië als bestemming aanbieden.

Respo International
TEX is een initiatief van Wesemann Travel en Respo International. Samen met Buitengewoon Reizen willen wij Ethiopië op de kaart zetten als aantrekkelijke reisbestemming, met oog voor duurzame ontwikkeling. Respo International is al jaren actief in Ethiopie met maatschappelijke sport- & bewegingsactiviteiten. Met het opstarten van TEX wil Respo International aanvullende geldstromen aanboren om de maatschappelijke projecten te kunnen blijven ondersteunen.

Share blog

Submit to FacebookSubmit to LinkedIn