Geen platte producten, maar maatschappelijke relevantie. Onze opdrachtgevers hebben vrijwel allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. En daar gaan de harten van de mensen achter Circuit sneller van kloppen! We besluiten daarom regelmatig mooie initiatieven iets extra’s te geven, zoals Respo International.

Respo helpt gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden zelfredzamer en weerbaarder te worden door middel van sport en spel. “Meedoen, meetellen, herkend en erkend worden. Sport, plezier en beweging als aanjager voor ontwikkeling”, zoals Respo het zelf zo mooi noemt. Busjes met sport- en spelmaterialen rijden af en aan vanuit een vaste basis in Ethiopië naar scholen in Addis Abeba. Nederlandse sportstudenten en -docenten krijgen de kans aan verschillende projecten een bijdrage te leveren. Respo is, zoals hun slogan zegt, ‘the Joy of Movement’.

Circuit is trots en blij met een opdrachtgever als Respo International en besloot daarom 30% van de projecturen aan Respo te schenken. Want waar veel van onze opdrachtgevers hun maatschappelijke verantwoording nemen, doen wij dat ook. Gemiddeld 10% van onze tijd investeren we bijvoorbeeld in opdrachtgevers met een maatschappelijk betrokken verhaal. Via een Idea Coffee Live, zoals we begin februari organiseerden voor de CO2 neutrale koeken van Paul Burgers, of op een andere manier. Waarde creëren doe je samen!

Share blog

Submit to FacebookSubmit to LinkedIn