fbpx
10 januari 2020

Kennismaken voor het kennismaken

Kennismaken kan best spannend zijn. De onderlinge verwachtingen kunnen enorm uiteenlopen. Een vrijblijvend gesprek voelt daardoor soms niet zo vrijblijvend. Om die reden nemen we je met dit artikel stap voor stap mee in onze verwachtingen. Die vallen best mee namelijk. We zijn vooral nieuwsgierig: benieuwd naar wie jij bent en waar we jou mee kunnen helpen. Aan het eind van dit artikel weet je dus precies wat je van ons mag verwachten. Doe er je voordeel mee.

Een eerste afspraak

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek stellen wij vaak scherpe vragen. Dat zit in onze genen. Het helpt jou om je vraag aan ons helder te krijgen. Het helpt je dus verder. Wij trekken graag tijd uit voor zo’n kennismaking. Doe er je voordeel mee en maak een afspraak. Er zitten geen verplichtingen aan vast.

Wij creëren jouw wereld

Een communicatietraject begint vaak met een nog niet scherp omlijnde vraag of wens. Een huisstijl bijvoorbeeld, een mailing, website of jaarverslag. Op dat moment zijn er nog talloze wegen die leiden naar het gewenste eindproduct. Gedurende het traject opereren wij als wegwijzer én als stratenmaker. We adviseren over de beste route, bouwen bruggen, leggen verbindingen en visualiseren stap voor stap de eindbestemming: jouw wereld. Waarbij jouw wensen altijd leidend zijn.

Onmisbaar vakmanschap

Grafische vormgeving en de begeleiding van grafische en audiovisuele producties hebben een hoog ambachtelijk gehalte. Het gereedschap mag dan hypermodern zijn, datgene wat de vakman onderscheidt van de leek is niet veel anders dan vóór het digitale tijdperk. Onze ervaring gaat terug tot de tijd dat de Mac zijn intrede deed in het grafische vak. Al die tijd lopen we voorop en werken we op het scherps van de snede. Daarmee voorkomen we fouten en maken we het proces korter en helder.

Met een gerust hart uitbesteden

Voor ons bestaat er verschil tussen werk aannemen en werk uit handen nemen. Zodra een opdracht in gang is gezet, zorgen wij ervoor dat je er zo weinig mogelijk omkijken naar hebt. We zetten graag een stapje extra als dat betekent dat jij er eentje minder kunt zetten. Het hele traject van idee tot eindproduct kun je aan ons overlaten, maar een deel daarvan kan ook. Daarmee ben je niet alleen gemakkelijker maar vaak ook goedkoper uit.

Bouwen aan een zakelijke vriendschap

Goede vrienden hebben aan één woord genoeg. Het geheim? Investeren in een relatie, elkaar leren kennen en aanvoelen. Met zakelijke relaties is het niet veel anders. Door langere tijd met elkaar samen te werken, weet je wat je aan elkaar hebt. Je maakt makkelijker contact en begrijpt veel sneller waar de ander naar toe wil. Dat maakt strategieën en ideeën scherper, resultaten beter en processen sneller.

Samen in de wolken

Samenwerken doen we ook in de cloud. We werken met opdrachtgevers samen aan concrete projecten in een virtuele projectomgeving, waarin je snel en gemakkelijk voorstellen en gedachten kunt delen. Het helpt ons om projecten beter te managen door discussies, taakverdeling, deadlines en voorstellen helder vast te leggen en te archiveren. Dat verkleint aanzienlijk de kans op misverstanden.

Het draait om jouw resultaat

Vroeg of laat zal je ongetwijfeld opvallen dat wij het vaak over middelen hebben. De producten en diensten die wij opleveren moeten immers bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen. We denken gevraagd en ongevraagd mee over welke middelen het meest effectief en het meest efficiënt zijn, hoe je je boodschap het best kunt vormgeven en van welke kanalen je het meest mag verwachten. Altijd ondersteund door een messcherpe intuïtie en als het even kan door glasharde cijfers.

Gerustgesteld? Maak hier een afspraak of bel 038 426 23 23